У Кропивницькому “Екостайл” погрожує припинити вивезення сміття

У Кропивницькому підприємство ТОВ “Екостайл”, яке відповідає за вивезення сміття з території міста, погрожує від сьогодні призупинити надання своїх послуг, нібито через заборгованість ЖЕО.

Відповідні об’яви працівники ТОВ “Екостайл” розмістили на дошках об’яв біля житлових будинків.

Як стверджує головний комунальник міста Віктор Кухаренко, припинити вивезення сміття вони не мають права, а такі об’яви є певним методом тиску на людей, які вчасно не оплачують комунальні послуги.

фото: ugorod.kr.ua

“Вони розвісили такі об’яви по всьому місту. Таким чином вони впливають на ЖЕО і просять мешканців погасити заборгованість. Я вважаю, що це один з методів їх роботи, а вивіз сміття вони не мають права призупинити”, – запевнив Віктор Кухаренко.

Начальник управління ЖКГ розтлумачив, що не дивлячись на затверджений новий тариф, відрахування за ним до “Екостайла” ще не доходили, адже ЖЕО платять по мірі надходження коштів від населення:

“Певні затримки виплат від ЖЕО є, але “Екостайл” має надходження від бюджетних організацій, від бізнес-структур, від населення, де заключені напряму договори. Тому я вважаю, що це не критична точка, коли вони повинні припинити вивіз сміття”.

Тим більше, за словами, Віктора Кухаренка, плату за сміття від ЖЕО підприємство завжди отримувало по мірі надходження коштів від населення.

Коментар представників підприємства стосовно цієї ситуації традиційно отримати не вдалося – комерційний директор ТОВ “Екостайл” Олена Домбровська, як завжди, не відповідає на дзвінки.

Нагадаємо, ТОВ “Екостайл” відоме у місті своєю безвідповідальністю та неякісною роботою. На засіданнях нарад з питань ЖКГ неодноразово виникали скандали пов’язані з роботою “Екостайлу”. Мешканці приватного сектору та багатоповерхівок постійно скаржаться на нечіткий графік збирання сміття а нерідко навіть на невивезення відходів.

Читайте також:

Через неякісну роботу “Екостайлу” мешканці Новомиколаївки вимагають зниження тарифу на вивезення сміття

Гній став каменем спотикання у стосунках мешканців Масляниківки з підприємством “Екостайл”

Через безвідповідальність “Екостайл” у Кропивницькому утворилась “сміттєва ялинка”

Кропивницьке КП “Універсал 2005” занижувало свої показники на користь ТОВ “Екостайл”

Кропивницький потопає у смітті

Поширити:

Залишити коментар:

коментар