У Богданівці відбувся розіграш Кубка пам’яті Сергія Шпинюка

30 квітня відбувся футбольний матч між командами ветеранів спорту сіл Богданівка та Цибулеве пам’яті Сергія Шпинюка.

Сергій Петрович Шпинюк є одним з засновників команди «Промінь» (Богданівка). Він створював цю команду у 1967 році. Був капітаном та тренером команди до 1999 року. 5 травня 1999 року Сергій Шпинюк помер. Сьогодні всі, хто зібрався на стадіоні у Богданівці, вшанували пам’ять Сергія Шпинюка та інших 20 гравців команди «Промінь», яких вже немає з нами.

Матч розпочинався з символічного удару по м’ячу внука Сергія Шпинюка Іллі. Було цікаве протистояння команд двох сіл. У першому таймі матчу Едуард Кравчик з лінії штрафного майданчику точно пробив у лівий кут воріт – м’яч від штанги воріт влетів у сітку. До перерви богданівці мали кілька шансів зрівняти рахунок, але не скористалися ними. Після перерви господарі зрівняли рахунок. Після помилки голкіпера гостей нападник богданівців Олександр Довженко підхопив м’яч і влучно пробив у дальній нижній кут воріт. У подальшому господарі мали ще кілька можливостей для взяття воріт, але підводила влучність. У складі гостей міг забити м’яч Едуард Кравчик, але зі штрафного не переграв голкіпера. Доля переможця матчу визначалася у серії післяматчевих пенальті – футбольна фортуна посміхнулася команди з Цибулевого – 6:5.

Із рук дружини Сергія Шпинюка Наталії Аркадіївни капітан гостей Валентин Русін отримав перехідний Кубок пам’яті Сергія Шпинюка.

Розіграш Кубка пам’яті Сергія Шпинюка пройшов за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації, районної ради ветеранів (керівник Віталій Ніколаєнко), районної федерації футболу (керівник Олександр Довженко) та Анатолія Голіка.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар