У Кропивницькому запустили ігрову кіберспортивну платформу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

У Кропивницькому запустили роботу ігрової кіберспортивної платформи Cyber BattleArena. За словами засновників проекту, любителі кіберспорту можуть спілкуватися, обмінюватися новинами і брати участь у турнірах.

“Продовжуємо розвивати кіберспорт у нашому місті, оскільки у всьому світі кіберспорт зараз – як футбол у 20 столітті, – розповідає один із організаторів платформи Павло Пташко. – Весь світ вже в цьому русі, влаштовуються пабстомпи – місця для людей, які дивляться кіберспортивні турніри, щось подібне до барів з футболом. У нашому місті встигати за новинками кіберспорту досить важко, тому пропонуємо таку платформу для спілкування. Щотижня проводимо ігрові сходки, турніри, конкурси, кіберспортивні зустрічі, навіть відкриваємо онлайн-магазин. Поки що працюємо в Dota 2, але у найближчому майбутньому плануємо відкривати нові дисципліни.

Незабаром організація проведе турнір по Dota 2. Він проходитиме в онлайн-режимі з 12 по 20 травня. Збереться 32 команди в одному з комп’ютерних клубів міста.

Слідкувати за новинами кіберспортивної платформи Cyber BattleArena можна за посиланням

Детальна інформація за телефоном: (050) 740-30-76 (Павло).

Також із пропозиціями можна звертатися на електронну пошту cyberbattlearena@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар