Працівники карного розшуку Кіровоградщини отримали відомчі нагороди

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Заохочення колегам особисто вручив шеф поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко під час урочистостей, які відбулися 15 квітня в обласному главку.

«У нашому карному розшуці – люди професіонали своєї справи, з досвідом, характером і усвідомленням того, що від них залежить. І це найважливіше. Все інше вже не труднощі, а завдання, які кожному з вас під силу. Нехай і надалі все складається якнайкраще: на роботі та в особистому житті, успіх супроводжує в усіх справах і починаннях. Дякую кожному з вас за службу», – зазначив Сергій Григорович, звертаючись до присутніх.

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу та професіоналізм працівникам підрозділів карного розшуку області Сергій Кондрашенко вручив заохочувальні відзнаки, Почесні грамоти, Грамоти, Подяки МВС України та чергові спеціальні звання.

Також офіцери отримали Подяки за значний внесок у розвиток профспілкового руху та активну громадську діяльність в органах поліції від голови відомчої Профспілки Валерія Шевчука.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар