Сучасний діагностичний пристрій придбали для відомчої лікарні МВС у Кропивницькому

У Кропивницькому відомчий заклад охорони здоров’я при МВС України отримав сучасне діагностичне обладнання. Новенький апарат та необхідна до нього спеціальна комплектація, що дозволяє провести повне обстеження організму, була придбана за сприяння Управління організації охорони здоров’я та реабілітації МВС України та виділені Міністерством внутрішніх справ кошти.

Пристрій нині вже встановили в кабінеті діагностики, де він використовується за своїм призначенням, повідомляють у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Відомчий лікувальний заклад по праву вважається одним із кращих у системі охорони здоров’я регіону. В ньому отримують медичну допомогу діючі працівники поліції, члени їх родин, ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ. Крім того, учасникам АТО і військовослужбовцям Національної гвардії тут надається допомога з відновлення організму – реабілітації.

За добу поліклінічне відділення Державної установи «Територіального медичного об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Кіровоградській області» відвідує у середньому більше 300 пацієнтів, стаціонарне відділення має 60 ліжкомісць. Протягом минулого року у закладі отримали допомогу більше 100 тисяч громадян, із них близько 2 тисяч – у стаціонарі. Серед лікарського колективу фахівці за більшістю медичних спеціальностей з найвищим рівнем кваліфікації, зокрема заслужений лікар України та кандидат медичних наук.

Із надією отримати необхідні медичні консультації, допомогу та якнайшвидше одужати, до лікувального закладу щодня приходять десятки пацієнтів із усіх куточків області.

«Це в основному, люди, які за особливостями професії виконують складну та відповідальну роботу з досить високим рівнем фізичних навантажень. Медичну допомогу отримують і їх родичі. До особливої категорії пацієнтів відносимо військовослужбовців та наших ветеранів, які, крім лікування, проходять реабілітацію. Надсучасне медичне обладнання, яке ми отримали сьогодні, було вкрай необхідне для належного рівня медичного обслуговування. З ним всі заходи з діагностики маємо змогу якісно і швидко проводити на місці. Тому дуже вдячні за надану можливість Міністерству внутрішніх справ України», – розповідає головний лікар відомчого закладу охорони здоров’я Олександр Нестройний.

Втім, за словами самих пацієнтів, авторитет медичної установи та повага до його працівників, залежить не лише від наявного устаткування. Це, в першу чергу, особливе і чуйне ставлення до людей, уважність лікарів і медичного персоналу та неймовірно велике бажання допомагати тим, хто довіряє їм своє життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар