Донори з Кіровоградщини можуть виграти iPhone 7

Ілюстрація newsone.ws

Інтернет-магазин “Цитрус” та ВМГО “Асоціація молодих донорів України” проводять акцію, в якій кожен українець може виграти Apple iPhone 7 128Gb (Product) Red Special Edition. Оскільки, у Кропивницькому немає магазину “Цитрус”, мешканці Кіровоградщини зможуть взяти участь у акції онлайн.

Повідомляє “Цитрус

Україні щодня необхідно 1 500 літрів донорської крові. Допоможи її зібрати і отримай один з 15 ексклюзивних Apple iPhone 7 128Gb (Product) Red Special Edition.

У тебе велике добре серце і ти хочеш допомогти? Тоді читай уважно і запам’ятовуй свій план дій на наступний тиждень. Все гранично просто:

  1. Реєструйся в нашій акції до 18:00 7 квітня.
  2. Підготуйся до здачі крові. Як правильно це зробити дивись тут.
  3. Приходь до найближчого пункту прийому донорської крові. Знайти його можна на сайті donor.ua.
  4. Здай кров.
  5. Забери талончик. Головне: не забудь талончик – він і стане пропуском для участі в розіграші.
    Приходь в один з цих магазинів Цитрус 7 квітня о 19:00:
  • Київ, вул. Хрещатик, 29.
  • Одеса, Аркадія.
  • Дніпро, вул. Карла Маркса, 55.
  • Харків, пл. Свободи, 8.
  • Запоріжжя, пр. Соборний, 190.

Якщо ти живеш не в одному з цих міст – візьми участь онлайн!

Для цього тобі потрібно заповнити форму, а також зробити пост свого талончика в соціальних мережах з хештегом #CitrusDonor і ввести посилання на нього у відповідному полі в формі.

Вже 7 квітня о 19.00 ми розіграємо у зазначених магазинах 14 лімітованих Apple iPhone 7 128Gb (Product) Red Special Edition серед присутніх донорів із талончиками про здачу крові і один смартфон онлайн.

Якщо тобі не пощастило виграти в розіграші – тебе чекатиме приємний бонус на покупку! Який саме? Всі власники iPhone 7, які пред’явили талончик, зможуть обміняти свій смартфон на Apple iPhone 7 128Gb (Product) Red Special Edition за програмою Цитрус Обмін з додатковою знижкою.

Не відкладай добро на останній день, адже процедура здачі крові займе час. Поспішай здати кров. Не прогав шанс, не тільки отримати новинку, але і врятувати чиєсь життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар