Кропивничан запрошують долучитися до Всеукраїнського тижня дитячого читання

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка анонсує масові заходи з 27 березня по 2 квітня 2017 року.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання:

27 березня о 14:30 запрошуємо всіх завітати у відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на книжковий дайвінг «Я з книгою відкриваю Всесвіт», де кожен користувач зможе взяти участь в різноманітних конкурсах та вікторинах, присвячених героям з їхніх улюблених книг.

28 березня о 10:30 відділ дитячого та сімейного читання запрошує всіх бажаючих відвідати літературний сніданок з письменницею Оленою Надутенко та літературну гру «Кіт у мішку».
29 березня у відділі дитячого та сімейного читання протягом дня буде проводитись гра – книжковий джем «Скуштуй новинку!».

2 квітня о 12 годині відкриття обласної бібліоакції для малюків та їхніх батьків «Читай, я буду слухати!». Фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят та учнів 1-5 класів взяти участь у розважальній програмі «Я граюся і мрію», почитати книги Г.Х. Андерсена та познайомитися з книжковою виставкою «Великий казкар данського королівства».

Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар