Кропивницькі активісти визначили місця для прибирання міста в рамках екологічної акції

У п’ятницю, 24 березня. у Кропивницькому відбувся Всеукраїнський форум Взаємодії та Розвитку. Організаторами є ГО “Let`s do it, Ukraine” в Кіровоградській області. Під час заходу презентували організацію та розповідали про найближчі проекти президент організації Юлія Мархель та координатор в Кіровоградській області Євгенія Ткаченко.

Громадська органiзацiя “Let’s do it, Ukraine” – учасник загальносвiтового руху “Let’s DoIt! World”, що об’єднує понад 14 мiльйонiв людей в 113 державах, якi щорiчно в обраний день виходять на прибирання у своїй країнi.
“Let’s do it, Ukraine” спiльно з мiжнародним рухом “Let’s DoIt! World” пiд патронатом дружини Президента України Марини Порошенко за пiдтримки громадських органiзацiй проводить щорiчну всеукраїнську соцiально-екологiчну акцiю з прибирання зелених зон та благоустрою територiй – “Зробимо Україну чистою разом! ”, яка вiдбудеться 29 квiтня 2017 року з 10:00 по всiй територiї України.

Під час заходу було презентовано такі місця для прибирання: бейсбольний стадіон, Дендропарк, Лісопаркова, джерело блаженного Даниїла, парк Космонавтів, Козачий острів, парк Перемоги, Ковалівське озеро, ділянка між Катранівкою та Великою Балкою, узбережжя Інгулу від ТЕЦ до залізничного мосту.
В другій половині дня в Дендропарку відбудеться ЧИСТОфест, який збере творчі колективи міста та області, талановитих громадян та просто небайдужих. Метою фесту є показати людям, що і масштабні заходи можуть проходити чисто та не залишати після себе гір сміття.

Всі заходи, проведені від ГО “Let’s do it, Ukraine”, організовані на громадських засадах.

Долучитися до команди організаторів може кожен бажаючий. Також можна зареєструвати свою локацію для прибирання 29-го квітня, якщо інші є віддаленими.

Обласний координатор Євгенія Ткаченко: 0953185129
Міський координатор Ірина Лозова: 0950579106

Поширити:

Залишити коментар:

коментар