Школярі Кропивницького долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Happy Мяу для Мурчика»

Із 13 лютого по 1 березня в Україні поширювалася Всеукраїнська благодійна акція «Happy Мяу для Мурчика», до якої долучились вчителі та школярі навчальних закладів Кропивницького.

Про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

Організатором акції виступив благодійний фонд «Щаслива лапа», а допомогти у вирішенні проблем безпритульних тварин міста виявили бажання педагоги та учні загальноосвітніх шкіл № 1, 2, 6, 8, 10, 13, 23, 30, 31, 37. Уся зібрана допомога, а це більше 200 кг. корму, круп та ліків, була передана громадській організації захисту тварин «Бім».

Залучення школярів обласного центру до благодійного заходу здійснювалось у рамках проекту «Біоетика», що реалізується у співпраці БФ «Щаслива лапа» з міською радою Кропивницького та управлінням освіти. Мета проекту – втілення Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Кропивницькому на 2016-2020 н.р.

Результатом такої співпраці стало проведення у школах обласного центру для учнів 1-11 класів інтерактивних занять, днів улюбленців, брейн-рингів, вікторин, конкурсів, спрямованих на виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар