Переможниця вікторини про Українську революцію 1917-1921 рр виграла календар для сина, який служить в АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 березня, свій подарунок отримала переможниця вікторини Першої електронної про Українську революцію  революцію 1917-1921 рр, яка дала найкращу відповідь на запитання про січових стрільців тих років.

Кропивничанка Любов Мислюк – мама бійця 34 батальйону. Її син захоплюється історією. І, сподіваючись, на перемогу у вікторині, жінка хотіла зробити сюрприз сину:

“Мій син за фахом історик. Зараз перебуває в АТО, у складі 34-го батальйону. Дуже цікавиться темою Української революції і взагалі історія – це його справжнє покликання. Тому я вирішила спробувати взяти участь у вікторині, щоб зробити синові сюрприз. Відповіді на питання збирала сама – із сином не було можливості консультуватися. А коли він приїде, я йому подарую цей календар. Йому буде приємно”, – каже Любов Мислюк.

Переможниця вікторини тримала у подарунок унікальний календар «Українська революція 1917-1921 років. Військові підрозділи», який створено Українським інститутом національної пам’яті спільно з режисером, автором фільму «Українська революція» Іваном Канівцем та військово-історичним клубом «Повстанець».

Відповідь пані Любові на запитання конкурсу Перша електронна публікувала раніше.

Українська революція 1917-1921 років: чи дислокувалися “січові стрільці” у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар