Молодий голкіпер “Зірки” Роман Льопка потрапив до символічних збірних туру Ліги Парі-Матч

фото: www.vorskla.com.ua

За підсумками 22-го туру Ліги Парі-Матч, в якому кропивницька «Зірка» зіграла внічию з рахунком 0:0 на виїзді проти полтавської «Ворскли», молодий голкіпер нашої команди Роман Льопка, для якого це був дебют у Прем’єр-лізі, ввійшов до складу символічних збірних туру за версіями сайтів «ua-football.com», «football.ua» та «sportarena.com».

Про це пише сайт кропивницької “Зірки”.

Журналісти інтернет-порталу «ua-football.com» відзначають, що молодий 20-річний голкіпер «Зірки» прекрасно дебютував в еліті українського футболу, здійснивши ряд дивовижних сейвів і рятуючи свою команду в дуже небезпечних ситуаціях. Хльобас, Одарюк і Загорулько в упор з відмінних позицій пробивали по воротах, але не змогли переграти голкіпера. Саме завдяки вдалим діям Романа Льопки кропивничани вистояли у грі з «Ворсклою».

Кореспонденти ресурсу «football.ua» зазначають, 20-річний воротар дебютував у Прем’єр-лізі, й одразу ж став головним героєм поєдинку своєї команди проти «Ворскли». Полтавчани 15 разів били по воротах «Зірки» й Льопка постійно лишався в тонусі на піку концентрації. Відбив п’ять ударів у отвір, виручив кілька разів коли в господарів були гольові моменти й зіграв, по суті, безпомилково.

Колеги ж із сайту «sportarena.com», аналізуючи виступ Романа Льопки, говорять, що це був прекрасний матч молодого дебютанта, якому Роман Монарьов довірив дебютувати в досить непростому матчі. «Ворсклі» нікуди було відступати – будь-яка осічка після вильоту в другу шістку переповнила б чашу терпіння вболівальників. Тому полтавська команда влаштувала справжній артилерійський обстріл воріт кропивничан. Льопка здорово грав як на лінії, так і на виходах. Відбив декілька небезпечних ударів, у тому числі – два випади з убойних позицій від Загорулька.

Коли і з ким зіграє кропивницька “Зірка” в другому етапі Ліги Парі-Матч (КАЛЕНДАР)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар