Обласна дитяча бібліотека запрошує на літературні сніданки та майстер-класи

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 21 по 26 березня 2017 року запрошує кропивничан та гостей міста відвідати Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

21 березня в бібліотеці – День відкритих дверей «Читай сучасне – твори майбутнє!». Цього дня всі бажаючі можуть записатися до бібліотеки безкоштовно.

21 березня об 11 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться літературний сніданок з поетесою Оленою Горобець.

21 березня о 14.20 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відбудеться зустріч з письменником- земляком Олексієм Сергійовичем Стеценком.

З 21 березня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам можна відвідати літературне асорті «Дитячим письменникам України – Ура» і познайомитися з сучасними новинками літератури та вподобати книгу до душі.

22 березня – День нових книг «Книжечку новеньку, почитай маленький!». Об 11 годині у відділі дитячого та сімейного читання пройде літературний сніданок з письменницею Антоніною Царук.

23 березня – День творчості «Цікаві речі руками нашої малечі». Запрошуємо всіх юних читайликів на цикл майстер-класів від студентів-волонтерів Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка та майстрів студії «Світ креативу».

23 березня 14.30 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на вас чекає цікавий бібліотечний квест «Потеріана». Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у квесті, де кожен учасник зможе показати себе найкращим знавцем книг про Гаррі Поттера та отримати заохочувальні призи.

24 березня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Набір та редагування тексту».

26 березня о 12 годині запрошуємо всіх бажаючих завітати до відділу дитячого та сімейного читання і приєднатися до проекту Стихійні читання «Пригоди Аліси в країні Див», який проводиться у форматі театру вух.

26 березня в бібліотеці – це День щасливих боржників, запрошуємо всіх бажаючих повернути книги, які ви затримали.

З 21 по 27 березня о 14.30 запрошуємо всіх завітати у відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на книжковий дайвінг «Я з книгою відкриваю Всесвіт», де кожен користувач зможе взяти участь в різноманітних конкурсах та вікторинах, присвячених героям з їхніх улюблених книг.

Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар