У Новоукраїнці затвердили стратегію розвитку громади

Рішенням Новоукраїнської міської ради затверджено стратегію розвитку Новоукраїнської ОТГ. Термін реалізації заходів, передбачених стратегією, розрахований на 10 років. Найактуальніші завдання будуть реалізовані протягом 2017-2019 років.

Про це повідомляє сайт Новоукраїнської міськради.

Чимало завдань покладено в основу головного плану дій громади, велика кількість яких залежить від інвестиційної привабливості, залучення позабюджетних коштів  із вітчизняних та іноземних фондів – цей напрямок тепер буде координувати Людмила Віталіївна Білокоз, кандидатуру якої погодили депутати міської ради на посаду заступника міського голови  з питань регіонального розвитку та інвестицій.

Жваве обговорення викликало питання затвердження освітнього округу та опорних шкіл, якими у Новоукраїнській ОТГ визначено Новоукраїнську ЗШ №6 та ЗШ №8. Окрім попереднього обговорення у школах, проведеного із метою роз’яснення освітньої реформи, на розгляді питання були присутні представники батьківського комітету ЗОШ №3, які озвучили свою позицію.

Цього ж дня рішенням міської ради було затверджено на посаду директора Новоукраїнської ЗОШ №4 Червоненко Людмилу Миколаївну, кандидатуру якої схвалили  члени комісії на першому в історії Новоукраїнки відкритому конкурсі.

У ході злагодженої роботи чергової сесії було обговорено та затверджено тарифи на централізоване водопостачання, затверджено проектно-кошторисну документації щодо реконструкції спортивних майданчиків, тротуарів, будівництва освітлювальних мереж та ін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар