У Кропивницькому відбудеться кастинг проекту “Я соромлюся свого тіла” (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація Kinometr.com.ua

18-19 березні у готелі “Reikartz” у Кропивницькому відбудеться кастинг програми “Я соромлюся свого тіла”.

Про це повідомили на офіційній сторінці телеканалу СТБ в Інстаграм.

Анкета учасника тут.

Довідково:

Зйомки проекту стартували восени 2013 року. Він створений на основі британського формату «Embarrassing Bodies». Дана програма спрямована на те, щоб змінити життя телеглядачів на краще.

Тепер звичайні люди можуть не тільки поділитися проблемами, які до цього часу вони намагалися ретельно приховувати , але й отримати кваліфіковану допомогу лікарів, яка допоможе їм почати нове життя. Наші фахівці розкажуть і покажуть, як боротися з хворобами, які прийнято вважати неестетичними і про які в суспільстві воліють не говорити.

У кожному випуску програми «Я соромлюсь свого тіла» будуть показані п’ять реальних людей з важкими захворюваннями. Четверо експертів шоу оглянуть пацієнтів в солідній київській клініці і направлять їх на лікування в спеціальні лікарні, де їм буде надана кваліфікована допомога.

Ми покажемо, що навіть складні проблеми зі здоров’ям можна вирішити – головне не боятися і звернутися до фахівців. Також ми розповімо українцям про різні захворювання, їх наслідки та способи лікування. Ми хочемо змінити ставлення жителів нашої країни до свого здоров’я і тіла!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар