Замість Євгенії Вамшипрія, із Олени в Рандоніку: з початку року 72 мешканці Кіровоградщини змінили ім’я

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Упродовж перших двох місяців 2017 року на Кіровоградщині було зафіксовано 72 випадки зміни імені. Серед найоригінальніших імен, які тепер є у нас в області, Вамшипрія Тиварі, Рандоніка Спокійна, Ілона Алмазна.

Про це Першій електронній повідомила заступник начальника Управління державної реєстрації ГТУЮ у Кіровоградській області Раїса Дайдакулова.

Згідно офіційних даних, органами державної реєстрації актів цивільного стану у Кіровоградській області в 2016 році було зафіксовано 588 випадків зміни імені, а у січні та лютому поточного року – 72 випадки. У Фортечному районному у місті Кропивницький відділі ДРАЦС з початку року було зареєстровано 20 актових записів цивільного стану про зміну імені, а в Подільському районному у місті Кропивницький відділі державної реєстрації актів цивільного стану – 10 актових записів цивільного стану про зміну імені.

“Серед найоригінальніших випадків можна виділити наступні: Володимир Мельник змінив власні  ім’я та прізвище на Яна Міллера, Олена Індиченко – на Рандоніку Спокійну, Олена Капиніс – на Ілону Алмазну, Людмила Кузьмович – на Кіру Баторі, Анна Чабан – на Андріану Марко, а Євгенія Гуреєва – на Вамшипрію Тиварі”, – додала Раїса Дайдакулова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар