“Вагран” відмовляється лагодити дах кропивницького “проблемного гуртожитку”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Фірма “Вагран”, яка є балансоутримувачем будинку по просп. Університетському, 21, відмовляється лагодити дах будівлі, який тече і топить помешкання людей.

Про це під час наради з питань ЖКГ повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

Мешканці просп. Університетського, 21 звернулись до міської влади і управління ДСНС зі скаргами про те, що їх квартири топить талими і дощовими водами. На минулій нараді Олександр Мосін повідомив, що буде запрошувати до розмови представників фірми, яка за документами є балансоутримувачем будинку, що і було зроблено.

Керівник ПП “Вагран” на нараду не прийшов, пославшись на відсутність у місті. А також прислав письмову відповідь, яка вразила Олександра Мосіна.

У листі представники ПП “Вагран” зазначили, що їм не надіслали список питань, які планують обговорити, тому вони не можуть підготуватися. Крім того, у “Ваграні” наголосили, що не усі мешканці заключили з ними договори, тому у фірмі не вважають, що повинні надавати їм якісь послуги.

Олександр Мосін назвав позицію ПП “Вагран” безвідповідальною.

Нагадаємо, стосунки мешканців просп. Університетського, 21 з фірмою “Вагран” має довгу і гучну історію. Зараз мешканці судяться з фірмою і намагаються скасувати договір про право власності “Ваграну” на їх будинок.

Люди вважають, що їхньому гуртожитку незаконно було присвоєно статус будинку що і дало змогу цій фірмі придбати цю будівлю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар