Кропивницькі депутати не можуть визначитись, який порядок денний приймати

Депутати міськради Кропивницького, які сьогодні зібралися на засідання восьмої сесії, протягом понад години не можуть затвердити порядок денний.


Коли після виступів громадян та депзвернень справа дійшла до затвердження порядку денного, депутати меншості заявили, що напередодні було узгоджено ставити на затвердження інший “альтернативний” проект рішення, запропонований депутатом Олександром Цертієм.

У цьому проекті міститься лише 4 питання, серед яких Проект рішення про відміну рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті.

Проте, секретар міської ради Андрій Табалов, який за відсутності Андрія Райковича головує у засіданні, запропонував проект порядку денного, який був сформований раніше і містить 100 питань.

Тоді представники “Свободи”, “Батьківщини”, “РПЛ” та “Самопомочі” наполягли на тому, щоб включити питання запропоновані Цертієм у порядок денний, який ставив на голосування Андрій Табалов. Проте секретар міськради наголосив, що за регламентом спочатку потрібно взяти за основу проект порядку денного, а потім вже додавати до нього питання.

Після взаємних звинувачень у некомпетентності та піарі секретар міськради оголосив безстрокову перерву, яка за регламентом мала бути обідньою.

Чи зберуться депутати після перерви наразі невідомо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар