У Кропивницькому “БУР” затвердив об’єкти, які реставруватимуть уже у травні

Проект “Будуємо Україну разом (БУР)” Львіської освітньої фундації знову приїхав у Кропивницький, аби остаточно затвердити об’єкти, які будуть відреставровані під час травневої таборівки.

Представники проекту “БУР” уже приїздили у Кропивницький минулого року. Тоді активісти Львівської освітньої фундації оглянули об’єкти та обрали місця, які будуть відремонтовані під час таборівки.

“Ми приїхали у Кропивницький, щоб остаточно затвердити об’єкти, які ми плануємо відреконструювати під час таборівки і обговорили всі деталі з сім’ями, оселі яких ми плануємо ремонтувати. Під час спілкування ми пояснювали всім, що ми не професіонали-будівельники, а звичайні волонтери, які хочуть допомогти. Також ми мали розмову з місцевими депутатами і підприємцями, які допоможуть нам у реалізації проекту. З нами у Кропивницький приїдуть волонтери, які допомагатимуть. Також ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до проекту “БУР”, який проходитиме з 7 по 21 травня у Кропивницькому”, – розповідає координатор проекту “Будуємо Україну разом”  Олексій Сапига.

Запропонувати свою ідею щодо покращення життя у місті можеш і ти, заповнивши заявку на сайті до 15 березня (заявка). Активісти оберуть найкращі пропозиції за двома номінаціями: мурали/графіті та облаштування громадських просторів у Кропивницькому.

“До нас не надійшло багато пропозицій від кропивничан. Їх було три або чотири. Ми оберемо 2 кращі ідеї, які втілимо в життя. Ми закликаємо всіх небайдужих пропонувати свої ідеї щодо благоустрою Кропивницького”, – додає Олексій.

fWWim2n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар