Батьки учнів школи №18 передали Міністру освіти документи про “справу Приліпко”

Батьки учнів школи №18, які неодноразово мітингували перед приміщенням Ленінського суду проти поновлення на посаді екс-директора школи Валентини Приліпко, вирушили до Києва на зустріч з Міністром освіти Лілією Гриневич.

3 лютого цього року благодійний фонд “Інститут розвитку освіти” та громадське об’єднання “Батьки SOS” організували зустріч із міністром освіти та батьків з усієї України. Зустріч була присвячена проблемам в освіті: корупція, погане харчування, неякісна освіта чи насильницьке ставлення до дітей.

На зустріч з Міністром освіти Лілією Гриневич приїхали й батьки учнів школи №18, аби та допомогла їм не допустити поновлення на посаді екс-директора школи Валентини Приліпко.

“Коли представники громадського об’єднання “Батьки SOS” дізнались про незаконне рішення суду щодо поновлення на посаді директора школи Валентини Приліпко, то пообіцяли залучити до цієї справи представників Міністерства освіти. Таким чином, на зустрічі ми мали змогу передати Лілії Гриневич всі необхідні документи та лист із повідомленням про порушення  трьох кримінальних справ Валентиною Приліпко під час перебування на посту директора”, – розповідає активістка Євгенія Захарченко.

У листопаді 2016 року, за ініціативою Лілії Гриневич, у школі №18 була проведена перевірка ДІНЗ, яка виявила 25 серйозних порушень.

“Після перевірки і наданого листа, ми, батьки учнів школи №18, хочемо почути відповідь Міністра освіти на всі виявлені проблеми і будемо з нетерпіння чекати на результат”, – повідомила Євгенія Захарченко.

Нагадаємо, що батьки звинувачують директорку у побитті школярів та підбору учнів для навчання виключно за власними симпатіями. Проте, суддя Лілія Іванова винесла рішення про поновлення Приліпко на посаді директора школи.

16387166_419054885107377_5747772287919759457_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар