Із початку цього року 62 учасники АТО отримали землю

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку 2017 року обласний Держгеокадастр видав 104 накази щодо розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення.

За перший тиждень 2017 року Головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області видано 104 накази щодо розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення. Із них 62 – учасникам антитерористичної операції.

Так, щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою видано 25 наказів, із них учасникам АТО – 18; про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок – 78 наказів (АТО – 44), про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки – 1 наказ.

Учасники АТО здебільшого отримають ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності.

Прес-служба ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар