У Кропивницькому міська влада обіцяє порядок на новорічні свята

У будиночках «Різдвяного містечка», яке буде облаштоване під час новорічних свят на площі Героїв Майдану, продаватимуть лише якісну їжу.

На цьому сьогодні, 19 грудня, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович – пише сайт КМР.

Слідкуватимуть за якістю товарів спеціалісти управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування міської ради.

Начальник управління Сергій Горбовський запевнив, що в казкових  будиночках, які в нашому місті встановлять вперше, торгуватимуть виключно сертифіковані підприємства.

Також, напередодні Новорічних і Різдвяних свят в місті мають навести ідеальний порядок. Особлива увага повинна бути до громадських місць, де буде багато дітей, відзначив очільник міста. Оскільки погода дуже мінлива: сніг, ожеледиця, різкі зміни температури, всі комунальні служби працюватимуть у посиленому режимі. Прибирання вулиць, посипка, своєчасне вивезення сміття – це ключові завдання для всіх служб.

Звернувся Андрій Райкович і до правоохоронців:

“Місто має бути безпечним під час проведення масових заходів. Звертаємо особливу увагу на торговельні мережі, де продаються алкогольні напої. Практика показує, що де їх купують увечері, там і розпивають. Також прошу керівників усіх виконавчих органів по вертикалі забезпечити графіки чергових на всі свята і охорону приміщень”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар