Незадоволених ремонтом доріг смолінців запрошують проінспектувати якість робіт

https://auto.24tv.ua/

Смолінська селищна рада пропонує всім, хто ставить під сумнів якість ремонту доріг по території селища, зібратися і самостійно оцінити стан асфальтобетонного покриття.

Про це за інформацією селищної ради повідомляє Перша електронна газета.

«У цілому реакція на звіт по виконанню ремонту асфальтобетонного покриття очікувана. Обурює те, що із коментаторів ніхто не звернув увагу на мінімальну ямковість по території селища Смоліне. По старостатах проблема справді існує, яку, на жаль, вирішить одномоментно неможливо через недостатню кількість бюджетних коштів», – сказано в дописі селради.

Графік огляду:

  • По вул. Козакова, у тому числі і прибудинкова територія, – 25.01.2023 з 9:00 біля стадіону;
  • Вул. Геологів – 25.01.2023 з 11:30 біля магазину «Копілка»;
  • Вул. Будівельників, вул. Шкільна – 25.01.2023 з 15:00 біля Смолінського ліцею №1.

Відповідальні працівники, які контролювали виконання поточного ремонту, готові відповісти на усі запитання з підтверджуючими документами. Із жителями старостатів старости визначаться з часом та формою роботи й також проведуть аналогічний огляд території.

«Разом з тим, пропонуємо коментаторам з попередніх дописів створити групу громадського контролю за об’ємами та якістю виконання робіт по Смоліне та іншим територіям. Розпочинати свою роботу створена група може вже завтра, перевіривши виконання робіт у Смолінському ліцеї №2 та ЗДО «Ромашка», щоб наступного року знову не виникало сумнівів.

Смолінська селищна рада та замовники будівництва візьмуть на себе зобов’язання повідомляти групи контролю про початок виконання робіт, ознайомлення з документацією для того, щоб задіяні особи володіли ситуацією та були об’єктивними», – йдеться в повідомленні.

Водночас селищна рада вдячна за коментарі й небайдужість представникам громади.

Нагадаємо, у Смоліному створять організацію, яка займатиметься безпритульними собаками.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар