Швейна компанія з Херсонщини запускає виробництво у Світловодську. Є вакансії

© pixabay.com

Херсонське підприємство ТОВ «Швейна компанія «ВІД» через початок активних бойових дій змушене було змінити своє місце локації. Відновлювати свої потужності та відкривати виробничу ділянку з пошиття спеціалізованого одягу для Збройних Сил України компанія буде на Кіровоградщині, зокрема у Світловодську.

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі обласного центру зайнятості.

Аби допомогти підприємству укомплектувати вільні робочі місця, фахівці Світловодського управління центру зайнятості провели для шукачів роботи презентацію роботодавця.

«Починати усе з нуля не просто та головне – мати віру та надію у світле та мирне майбутнє. Зараз ми як ніколи повинні тримати наш економічний фронт. Якщо ми зараз усі згуртуємось, то Перемога не змусить себе довго чекати», – зазначив директор підприємства Ярослав Скрипник.

Начальник виробництва, технолог, майстер та швачки – це ті вакансії, які наразі є затребуваними на релокованому підприємстві.

Роботодавець повідомив, що розмір заробітної плати від 12 000 до 15 000 грн, що він готовий брати на роботу людей без досвіду та організувати разом зі службою зайнятості професійне навчання, зокрема безпосередньо на виробництві.

Якщо ви зацікавлені у працевлаштуванні на згаданому підприємстві, звертайтеся до Світловодського центру зайнятості  (05236) 7-29-34.

Нагадаємо, які будуть зарплати у 2023 році та на які вакансії буде попит: прогноз експерта.

Читайте також: Ветерани-підприємці і їхні родини зможуть отримати по 20 тисяч гривень

Поширити:

Залишити коментар:

коментар