У Кропивницькому розпочинають створювати нову систему теплопостачання

Котельні КП "Теплоенергетик"

Технічна рада Кропивницької міськради заслухала інформацію про підготовку теплового господарства міста до нового опалювального сезону та план організації нової системи теплопостачання.

Про це йдеться в інформації міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За інформацією директора КП «Теплоенергетик» Олександра Чельника, на реконструкцію очікують 163 кілометри теплових мереж, та 23 котельні.

Як зазначив заступник міського голови Олександр Мосін, складнощів додає те, що реалізація надзвичайно важливого для громади проєкту припадає на час найжорсткішої економії коштів в умовах воєнного стану. Тому визначаться етапність і черговість виконання робіт, при цьому важливі як заміна теплопроводів, що віджили свій вік, так і реконструкція котелень у мікрорайонах міста.

На засіданні обговорювалися деталі початку реалізації першого етапу – оновлення мережі трубопроводів довжиною близько 880 метрів у центральній частині Кропивницького, монтаж на території ТЕЦ нової сучасної котельні потужністю 40 Мгвт, яка працюватиме на альтернативних видах палива, та облаштування котелень в деяких бюджетних закладах обласного центру.

Усі роботи мають бути виконані на високому сучасному рівні: трубопроводи використовуватимуться лише попередньо ізольовані, на територіях планується якісне відновлення асфальтового покриття та благоустрій.

Читайте також:

“Кіровоградгаз” відновлює роботу контролерів (ГРАФІК)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар