Ремонт доріг має відповідати маршрутам шкільних автобусів і «швидких» – Сергій Шульга

Ремонт і будівництво місцевих доріг у наступному році, на що Кіровоградщина отримала фінансовий ресурс із державного бюджету, мають відповідати маршрутам шкільних автобусів і машин екстреної медичної допомоги, а також напрямкам до туристичних локацій.

Про це під час ефіру на «Суспільне.Кропивницький» нагадав голова обласної ради Сергій Шульга, повідомляє Перша електронна газета.

Голова обласної ради зазначив, депутатський корпус чекає від Агентства місцевих автомобільних доріг в області презентацію плану розвитку на 2022 рік.

«І депутати обласної ради, і керівники територіальних громад хочуть знати, де і коли плануються будівництво і ремонти місцевих доріг. Це питання неодноразово піднімалося, однак жодної інформації ми так і не отримали. Найбільше турбує, чи відповідатиме осучаснення дорожньої інфраструктури маршрутам шкільних автобусів, як доїздитимуть машини екстреної медичної допомоги, як жителі області і гості діставатимуться до наших туристичних локацій», – сказав Сергій Шульга.

Як уже повідомлялося, обласна рада проголосувала за обласний бюджет на 2022 рік, його видатки становитимуть 2 мільярди 782,9 мільйона гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар