МакДональдз у Кропивницькому: де відкриється та як виглядатиме

Відкриття ресторану МакДональдз у Кропивницькому планується на 2022 рік. Він буде розташований на перехресті вулиць Преображенської та Великої Перспективної, у боковій частині центрального скверу. Заклад буде одноповерховим та матиме 120 посадкових місць в залі та 100 місць на терасі. У ресторані облаштують дві лінії МакДрайву та зону МакДелівері (доставки). 

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі компанії.

Будівля ресторану буде інтегрована в міський ландшафт з максимальним збереженням зеленої зони. Крім того, компанія планує провести реконструкцію та оздоблення всього скверу: додатково висадить більше 60 дерев, кущі та ялини, зробить пішохідні доріжки, облаштує лавки для відпочинку. Відтак, прогулянкова зона у сквері значно розшириться.

1

“Ми розуміємо хвилювання містян щодо відкриття ресторану у сквері. Тому максимально подбаємо про збереження зеленої зони. Ми щиро радіємо, коли громада — не просто сторонній оглядач, а й активний учасник суспільного життя. МакДональдз — це компанія, яка турбується про громади і довкілля. Маючи досвід в облаштуванні абсолютно різних місцевостей, ми з усією серйозністю підходимо до благоустрою території, покращуючи зручність, доступність та затишок для усіх мешканців міста. Наразі МакДональдз представлений 98 ресторанами у 21 місті України. Тож ми сподіваємося, що появу МакДональдз вітатимуть жителі Кропивницького” — зазначив директор з розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

Компанія також представила проєкт вузіалізації будівлі ресторану і прилеглої території. Усі будівельні дозволи отримані відповідно до встановлених законом процедур.

5

Компанія також інвестуватиме у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками, сприятиме розвитку інфраструктури з сортування та переробки відходів у місті. Поява МакДональдз у Кропивницькому створить близько 200 робочих місць.

”Ми сподіваємось на відкриття ресторану МакДональдз у Кропивницькому, адже це забезпечить нові робочі місця, інвестиції та сприятиме розвитку нашого міста. Це також важливий сигнал для інших потенційних інвесторів звернути увагу на наше місто”, — зазначив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Також відомо, що в рамках глобального зобов’язання МакДональдз щодо відповідального використання ресурсів, ресторан буде енергоефективним. Адже під час побудови використовуватимуться сучасні теплоізоляційні матеріали та обладнання, які дозволяють заощадити до 50% обсягу газу для обігріву приміщень.

Читайте також: На Великдень і травневі вихідні через Кіровоградщину їздитимуть додаткові потяги

2

6

Поширити:

Залишити коментар:

коментар