Посівний матеріал – основа заробітку для фермера

© Freepik

Якість посівного матеріалу часто визначає кількість урожаю, а отже і прибуток фермера. Саме тому потрібно правильно підійти до вибору кожного компонента, враховувати не тільки посівний матеріал, а також добриво і якісну підготовку ґрунту. Тільки комплексний підхід до цієї справи стане правильним і ефективним.

Перш ніж щось купувати, потрібно визначитися, яку культуру вибирати. Звертаючись за допомогою в АгроПлант, є можливість знайти чималу кількість актуальних пропозицій. Якість посівного матеріалу при цьому підтверджується сертифікатами. Озимі культури треба сіяти восени, а ось ярі висівають навесні.

Популярні зернові культури

Озима пшениця – однорічний злак, який є основним для посіву в багатьох країнах. Згодом з пшениці роблять борошно, а воно є основою для великої кількості хлібних виробів. Відходи активно використовуються для годівлі тварин. Збір урожаю починається в середині літа, в той час як посадити її потрібно в кінці літа або на початку осені.

Кукурудзу вважають зерновим злаком. Купуючи насіння кукурудзи необхідно враховувати всі найдетальніші характеристики. Це одна з найдавніших культур. Із неї готують величезну кількість страв, її консервують, роблять пластівці і борошно.

Соя – трав’яниста рослина з сімейства бобових рослин. Вона активно використовується в промислових масштабах, гарантуючи стабільний дохід для фермера. Часто її додають в їжу як замінник м’яса завдяки великій кількості білка в складі.

Однорічний соняшник вирощують практично в усьому світі. Вибираючи насіння соняшнику можна бути впевненим, що задум про його використання буде вдалим. Цю культуру використовують для виробництва в харчовій і технологічній промисловості.

Переваги покупки в “АгроПлант”

Пропозицій чимало і всі вони перевірені, а деякі і зовсім підтверджені позитивними відгуками покупців і фермерів. Компанія “АгроПлант” гарантує отримання таких переваг перед іншими як:

  • оригінальні посівні матеріали;
  • якісні препарати для захисту рослин;
  • відправка замовлення в день його оформлення;
  • кілька способів оплати;
  • безкоштовні консультації.

Необхідно отримувати тільки максимум від процесу вирощування на полі. У цьому допоможе правильний підбір посівного матеріалу, а також подальший захист рослин за допомогою використання сучасних препаратів. Впевненість клієнтів – це впевненість в їхньому кінцевому результаті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар