Постраждалим від буревію у Кропивницькому продовжують виплачувати гроші

У Кропивницькому продовжують допомагати жителям мікрорайонів Лелеківки та Балашівки, чиї будинки постраждали від негоди 17 жовтня. Члени виконавчого комітету затвердили чергову хвилю виплат. Нині їх отримають дев’ятнадцять постраждалих родин, на загальну суму в 289 тисяч гривень з міського бюджету.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Допомога чекає і на членів ОСББ “Лелеківське”. Багатоповерхівка також сильно постраждала від негоди: тут зірвало дах та повалило димоходи. Щоб допомогти людям відновити покрівлю, з резервного фонду на будівельні роботи направлять півмільйона гривень.

Раніше очільник міста Андрій Райкович повідомив, що члени виконавчого комітету затвердили порядок надання одноразової грошової допомоги. Для того, щоб власник постраждалого будинку отримав кошти, він має найперше написати заяву на ім’я міського голови.

“Ми нарахували 252 господарства, де тою чи іншою мірою постраждали будинки. Виконком затвердив методику виплати допомоги. Згідно з нею, матеріальна допомога надаватиметься в розмірі до 20% від вартості відновлювальних робіт, але не більше десяти прожиткових мінімумів, а це до 50 тисяч гривень.

Читайте також: Гроші для постраждалих від буревію у Кропивницькому можна перерахувати благодійному фонду

Поширити:

Залишити коментар:

коментар