“Теплоенергетик” закінчує опалювальний сезон із боргом 135 мільйонів гривень

© Kurt Jensen EL & VVS

Сьогодні, 10 квітня, о 10:00 у Кропивницькому завершується опалювальний сезон. КП «Теплоенергетик» проводитиме ремонтні роботи і підготовку до нового сезону. Тому просить споживачів розрахуватися з цьогорічними і минулими боргами, а це загалом 135 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сторінці міськради у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Як розповів керівник підприємства Олександр Чельник, цей сезон був аномальним через погодні умови. У чомусь це було полегшення для роботи  тепловиків, у чомусь виникали нові проблеми. Він подякував усім споживачам за терпіння і розуміння. Також зазначив, що зараз колектив «Теплоенергетика» працює над звітами, технічними і економічними підсумками сезону. На їх основі тепловики будуть звертатися до міськради, щоб затвердити планові заходи по підготовці до нового опалювального сезону.

“Тож робота нашого підприємства не припиняється. Розумію, що всім зараз дуже важко в умовах карантину. Але заборгованість населення за опалення цього року складає 50 млн грн. А загальний сукупний борг підприємства – 135 млн, із яких 85 млн грн – борги, що перейшли від попереднього орендаря ТОВ “ЦНТІ УНГА”. Від цих грошей залежить і робота підприємства, і зарплати працівників, і майбутній опалювальний сезон. Тому дуже прошу споживачів знайти кошти і розрахуватися з боргами”. – звернувся Олександр Чельник до кропивничан.
Більше про вже проведену роботу КП «Теплоенергетика» і плани по підготовці до наступного опалювального сезону дивіться на відео:

Керівник КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник розповідає про завершення опалювального сезону

Опубліковано Міська рада міста Кропивницького Четвер, 9 квітня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар