У Новоукраїнці будують овочесховище з цехом виробництва соку

На підприємстві “Зерновик”, який знаходиться в Новоукраїнському районі, цього  року планують завершити будівництво овочесховища та запустити цех з виробництва соків.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ОДА.

“Елеватор на підприємстві заповнений майже повністю. Там зберігаються різні сільськогосподарські культури: кукурудза, пшениця та насіння соняшнику. У планах цьогоріч завершити будівництво овочесховища, розрахованого на зберігання 4 тис. тонн овочів, і запустити цех з виробництва соків. Завдяки цьому з’явиться ще приблизно 35 робочих місць. Розмір інвестицій складе близько 20 млн грн”, – розповів керівник підприємства Володимир Ігнатенко.

Наразі спеціалісти закінчують монтувати каркас об’єкта. Загалом овочесховище розраховане на шість камер для зберігання яблук, по дві камери для зберігання моркви та цибулі, одну камеру для зберігання капусти та ще приміщення складу для готової продукції.

“Зерновик” має замкнутий цикл виробництва, починаючи від вирощування культур і їх переробки та закінчуючи продажем готового брендованого товару. Переконаний, що у підприємства є всі шанси сертифікувати та стандартизувати свою продукцію. Так ми отримаємо ще одну можливість популяризувати Кіровоградщину як потужний аграрно-промисловий край”, – відзначив Андрій Балонь.

Нагадаємо, у Новоукраїнці оголосили конкурс проєктів для розвитку ОТГ.

Читайте також: Новоукраїнський хлібокомбінат повернувся у державну власність

1fdb4bc9acdce22721b052b706555090.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар