Чотири громади з Кіровоградщини можуть отримати гроші на створення ЦНАПів

Від Кіровоградської області до програми створення належних ЦНАПів за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” пройшли відбір Новопразька та Тишківська громади, а також Олександрія та Голованівськ.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту урядової ініціативи “Децентралізація”.

“Включення до списку не означає безумовної підтримки або ж підтримки в повному обсязі, оскільки значна кількість заявок ще потребують належного офіційного підтвердження зобов’язань та перевірки інформації.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візитів до кожної громади. Метою візитів є детальне оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП. У разі виявлення непереборних перешкод для участі у Програмі або надання громадою недостовірної інформації заявка може бути відхилена на будь-якому етапі”.

Із 1 серпня з кожною громадою будуть контактувати та відвідають уповноважені спеціалісти Програми. Протягом серпня-грудня 2019 року для спроможних громад будуть розроблені технічні завдання для створення чи модернізації ЦНАП.

Нагадаємо, три громади з Кіровоградщини виграли кошти на створення та оновлення ЦНАПів.

Читайте також: “Не можу уявити, що ця реформа десь подінеться”, – голова Компаніївської ОТГ про децентралізацію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар