Біля розважального закладу на Кіровоградщині підірвали вибухівку. Є постраждалі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство двох осіб. 45-річний житель Бобринецького району підозрюється у тому, що під час сварки з незнайомцями підірвав невідомий вибуховий пристрій. У результаті двоє чоловіків отримали осколкові поранення ніг. Винуватця пригоди поліцейські затримали менше ніж за годину. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Події відбувалися 17 жовтня близько 21-ї години біля розважального закладу у Бобринецькому районі. Перебуваючи у нетверезому стані, один із місцевих жителів почав запрошувати компанію малознайомих йому людей разом продовжити відпочинок.

На пропозицію громадяни відповіли відмовою, яка розлютила чоловіка настільки, що він пообіцяв «поквитатися» за неповагу. За хвилину дістав із кишені невідомий предмет та жбурнув ним в протилежний від себе бік. На щастя, поряд знаходилися сходи до підвального приміщення, куди і скотився пристрій до того, як вибухнути.

«У результаті двоє осіб, 22 та 23 років, отримали осколкові поранення ніг, з якими і звернулися за допомогою до лікувального закладу. А тим часом місцеві жителі викликали на місце пригоди поліцейських.

Менше ніж за годину оперативникам вдалося встановити особу, причету до скоєння правопорушення. Пояснити правоохоронцям мотиви свого вчинку чоловік так і не зміг», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України – замах на вбивство.

За ці дії особі тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар