Під час ДТП 25-річному жителю Кіровоградщини проломило череп

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Місце ДТП. Фото myalexandriya.blogspot.com

Молодий олександрієць потрапив до реанімації з проломленою головою після того, як мотоцикл, на якому він їхав в якості пасажира, зіткнувся з мопедом. Аварія трапилася учора, 4 вересня.

Повідомляє Моя Олександрія.

Як повідомили в поліції, мотоцикл і мопед зіткнулися о 13 годині на вулиці Козацький шлях (Куйбишева) біля оптової бази “Купава”. На мотоциклі їхали двоє людей, на мопеді – один.

Транспортні засоби йшли в одному напрямку – від вулиці Героїв Сталінграда до танку. Мопед їхав попереду, а мотоцикл – за ним. Біля оптової бази 28-річний водій мопеда увімкнув поворот і став повертати ліворуч, до воріт бази. У цей час 29-річний мотоцикліст пішов на обгін мопеда та на зустрічній смузі на великій швидкості врізався йому в бік.

Від удару пасажир мотоцикла, який їхав без каски, впав і проломив череп. З відкритою черепно-мозковою травмою 25-річного потерпілого забрали в реанімацію районної лікарні. Водії не постраждали. Подія розслідується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар