У Новомиргороді затримали ймовірних викрадачів великої кількості зерна

У Новомиргороді поліцейські викрили двох чоловіків, яких підозрюють у крадіжці зерна з току агрофірми.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Товариші за кілька годин вночі викрали тону пшениці і невдовзі почали її продавати. У даний час спритникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Чоловіки можуть потрапити за ґрати на шість років.

На початку серпня до Новомиргородського відділення поліції звернувся начальник охорони однієї з місцевих агрофірм та повідомив, що вночі з приміщення току викрадено велику кількість зерна пшениці.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що крадіжку скоїв 26-річний раніше судимий місцевий житель разом зі своїм 32-річним товаришем, жителем сусіднього району.

Чоловік, взявши собі за помічника знайомого, дочекався, коли охорона піде на інший бік території, переліз через паркан та перекидав назовні мішки із зерном. Потім друзі перенесли крадене додому до співмешканки одного з підозрюваних, де і сховали. Згодом зловмисники почали продавати збіжжя, а гроші витрачали на алкоголь та продукти харчування.

Працівники поліції виявили речові докази – частину викраденого зерна.

Обом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Тепер їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар