У ніч на Івана Купала на Кіровоградщині вбили 21-річну дівчину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
21-річну дівчину вбили в мікрорайоні Перемога міста Олександрії вночі сьогодні, 7 липня.

Пише “Моя Олександрія”.

Як розповіла інспектор Олександрійського відділу поліції Оксана Міхно, в 00:10 ночі на пульт 102 надійшло повідомлення про знайденої мертвою дівчині. Тіло лежало на пустирі біля готелю “Сапфір”.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, померлої є 21-річна дівчина, яка отримала численні тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран голови. Тіло направили на судово-медичну експертизу, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Як стало відомо Моїй Олександрії, загиблу звуть Дашею. За попередньою інформацією, вночі дівчина святкувала Івана Купала на пляжі “Розвага” в компанії подруги і хлопця. Ознак зґвалтування немає. Як показав огляд, на голові присутні не менше шести ударів. Складається враження, що потерпілу сильно вдарили один раз, а коли вона впала – просто добивали. При дівчині знайшли мобільний телефон, окуляри, сигарети. Нібито зникла сумка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар