Тітушки захищали незаконне будівництво у центрі Кіровограда (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 6 квітня,  у центрі Кіровограда невідомі особи почали встановлювати паркан для новобудови. На захист новобудови від представників міськради і журналістів стали приїжджі тітушки, які таємним чином зникли після першої ж згадки про поліцію.

Близько другої години дня навпроти ТЦ “Мурай” почалося встановлення паркану, який позначав межі території будівництва. На місце події виїхав заступник міського голови Олександр Грабенко. Він запевнив, що міськрада не давала жоднох дозвольних документів на будівництво.

За свідченням очевидців, на захист забудови організовано приїхали чоловіки характерної зовнішності – по-простому “тітушки”. Проте вони так само організовано сіли в автобус і поїхали, щойно Олександр Грабенко викликав поліцію. Свідки запевняють, що автобус мав полтавські номерні знаки.

За словами Олександра Грабенка, огороджена парканом ділянка віддана міськрадою попередньої каденції під розміщення автомобільної парковки. Проте у нього є інформація, що до ДП “Дніпро-Кіровоград” надійшло замовлення про перенесення водомережі з цього місця. Оскільки водопровідні мережі не заважають розміщенню парковки, то заступник міського голови вважає, що на цьому місці насправді планується звести чергову незакону новобудову.

Серкретар міськради Сергій Бойко пояснив Першій електронній: “Зараз особі, яка позиціонувала себе як причетна певним чином до будівництва, запропоновано це (паркан – ред.) самостійно демонтувати, оскільки відповідних дозволів немає.  Якщо це не буде зроблено, демонтаж буде здійснено бригадою відповідних підприємств комунальної власності”.

Також Сергій Бойко додав, що ця “особа” відмовилась давати коментарі заступнику міського голови, проте видно було, що той контролює встановлення паркану. Навіть намагався згорнути кабель, коли на паркан звернули увагу чиновники.

“Я думаю, що тут просто планувалось обнести все парканом, заборонивши доступ до території. Після чого встановити низку незаконних малих архітектурних чи капітальних споруд. Проте ми всі тут, щоб не допустити цього”, – додав заступник міського голови Олександр Грабенко.

На місце події не відразу, але все ж приїхали правоохоронці, які склали акт, допитали очевидців. Також було складено опис паркану та інших елементів будівництва. Оскільки особу власника не було встановлено, комунальне підприємство демонтує незаконний паркан, який буде зберігатись до встановлення особи власника.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар