Фермера з Кіровоградщини звинувачують у згвалтуванні дівчинки. Родині постраждалої погрожують?

© ТСН

Один з найбільший землевласників Благовіщенської громади Голованівського району підозрюється у згвалтуванні своєї неповнолітньої сусідки. Родина постраждалої повідомляє про тиск з боку родичів гвалтівника.

Про це інформує Перша електронна газета.

Трагедія сталася 2 липня у селі Грушка.

“Близько 22:00 моя молодша сестра повертаючись із вечірньої прогулянки з друзями, зустріла нашого знайомого (фермера), який наполягав сісти в машину щоб підвезти її додому, вона погодилася так як поспішала додому. – написала у Фейсбук сестра згвалтованої дівчини Руслана. – Рухаючись в сторону нашого будинку, він вирішив його проїхати, не зважаючи на її прохання зупинитися. Після чого він привіз її до себе на ферму, він запропонував її випити каву та поговорити, на що вона не погоджувалася.

Привівши її в сауну яка розташована на території ферми, випивши спиртний напій (горілка), після чого він змушував її роздягатися. На її прохання не чіпати він не реагував та почав роздягати її самостійно. Після цього розпочав її гвалтувати, вона всіма силами намагалася оператися його діям (била, щіпала, кусала), через що він почав завдавати їй тілесних ушкоджень (бив по обличчю, душив), після чого в неї були синці по всьому тілу. В період з 23:00 02.07.23 до 06:00 03.07.23 гвалтував та змушував її до орального сексу. Коли він заснув, їй вдалося втекти. Дорогою додому вона зустріла батька, який всю ніч її шукав разом з матірʼю, та розповіла їм про те, що сталося, після чого батьки викликали 102”.

В ГУ Нацполіції в Кіровоградській області підтвердили, що вранці 3 липня на лінію “102” надійшло повідомлення пpо зґвалтування неповнолітньої особи жителем міста Благовіщенське. Того ж дня 60-pічного чоловіка, на якого вказала постраждала, затримали і повідомили пpо підозpу у скоєнні вказаного кpимінального пpавопоpушення.

Суд обpав для громадянина запобіжний захід у вигляді тpимання під ваpтою без пpава внесення застави. Тривають слідчі дії за ч. 3 ст. 152 Кpимінального кодексу Укpаїни “Зґвалтування”. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на стpок від 7 до 12 pоків.

За нашою інформацією, підозрюваний вже має одну судимість.

Тим часом родина постраждалої повідомляє про погрози з боку родичів фермера (має дружину, дорослих дітей, онуків), які вимагають відкликати звинувачення і погрожують повторним зґвалтуванням не лише дівчинці, а й її рідним. У поліції заяву щодо погроз не реєстрували.

Перша електронна газета намагалися дізнатися позицію родини підозрюваного, проте не отримала відповіді на дзвінки. Редакція готова опублікувати коментар підозрюваного чи його рідних, якщо такий надійде у розпорядження Першої електронної газети.

Читайте також: Розбещував школярок та вирощував канабіс: олександрійця засудили до 8 років

Поширити:

Залишити коментар:

коментар