У Світловодську від обстрілу постраждали приватні будинки

© mind.ua

У Світловодській міськраді відбулося екстрене засідання комісії з приводу пошкоджень приватних домоволодінь, пошкоджених внаслідок сьогоднішнього ракетного удару.

Про це за інформацією на групу Слуга Народу – Світловодськ у ФБ повідомляє Перша електронна газета.

Під час засідання комісії міський голова Андрій Маліцький видав  розпорядження щодо фінансової підтримки громадян, чиє житло постраждало внаслідок ракетних ударів. З залученням комісійного складу буде проведено ряд обстежень об’єктів інфраструктури Світловодської МТГ (в тому числі заклади комунальної власності, приватні та багатоквартирні будинки, квартири) задля чіткого розуміння та загального бачення обсягів збитків.

Наразі впроваджена процедура обстеження, здійснюються повуличні та побудинкові обходи, у відповідності до яких складаються акти обстеження. Спеціалізовані служби та комунальні організації працюють в посиленому режимі. Здійснюється ліквідація наслідків ракетних ударів та спричинених ними пошкоджень.

Відповідно до розпорядження міського голови та актів обстеження, громадяни, чиє житло постраждало внаслідок збройної агресії, отримають матеріальну підтримку, спрямовану на реконструкцію та ремонт приватних домоволодінь.

Нагадаємо, сьогодні російські ракети поцілили в об’єкт на Світловодщині.

Читайте також: Ракетний удар по Онуфріївці: їм реально пощастило вижити (РЕПОРТАЖ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар