Кіровоградщина втрачає своїх захисників. У одного з них було п’ятеро дітей

© Колаж Наталії Андріянової

Тиждень, що минає, приніс трагічні звістки про загибель ще чотирнадцяти захисників України, які пішли на фронт з різних куточків Кіровоградщини. Серед них – батько п’яти дітей.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

Діордієв Олександр Миколайович (1978 р.н.) із села Калмазове Вільшанської громади був електромонтером, мав досвід строкової служби у лавах Націгвардії, з 2021 року служив за контрактом у 40-ій Первомайській артилерійській бригаді.

Наприкінці серпня зв`язок з ним обірвався. Після довгих пошуків дружині надійшла трагічна звістка про смерть чоловіка на Херсонщині. Без батька залишилося двоє синів.

Діордієв Олександр

Дмитро Олійник із Соколівської громади загинув ще 30 вересня, але стало відомо про це лише цими днями. Воїну було 30 років. За освітою – електрогазозварник, працював на підприємствах Кропивницького. Із 2014 року служив у зоні АТО. У нього залишилася мама та сестра.

Дмитро Олійник

Солдат Гусаков Олексій Григорович (1976 р.н.) із Новоукраїнської громади загинув 2 жовтня. Олексій навчався у  школі №7, потім у Кіровоградському технікумі сільськогосподарського машинобудування, служба в армії. Працював на Новоукраїнському комбінаті хлібопродуктів, згодом на місцевому підприємстві бригадиром з укладання тротуарної плитки.

Воїн отримав поранення не сумісні з життям під час штурмових дій на території Донецької області. Поховали його 6 жовтня на Алеї Героїв Новоукраїнської громади.

Гусаков Олексій
Гусаков Олексій

В бою загинув Болгарчук Сергій Олександрович із Заваллівської громади. Воїна поховали сьогодні, 9 жовтня.

Болгарчук Сергій

Головний сержант Володимир Сівов із Устинівки загинув 5 жовтня поблизу Бахмута Донецької області. Воїну було 43 роки. Він мав бойовий досвід і ще в перші роки війни ніс службу в 17-ій танковій бригаді.

Володимир Сівов

Ветеран АТО Анатолій Присяжнюк (1983 року народження) уродженець Тернопільської області. разом з мамою проживав у селі Нерубайка Підвисоцької громади. Не зважаючи на бойове поранення під час служби у 2014-му, з початком повномасштабного вторгнення знову став на захист Батьківщини, приєднавшись до батальйону тероборони. Він загинув на початку жовтня. Поховають Героя сьогодні, 9 жовтня.

Анатолій Присяжнюк

Андрій Булгаз із Суботцівської громади загинув 6 жовтня.

Андрій Булгаз

Троян Іван Анатолійович із Мар’янівської громади Оникіївського старостинського округу загинув 4 жовтня в районі н.п.Червоне Херсонської області.

Троян Іван

Новоархангельська громада сьогодні проведе в останню путь загиблого захисника Андрія Толпекіна із Торговиці.

Андрій Толпекін

Санітарний інструктор Олександр Бут із Нової Праги (1984 р.н.) загинув 3 жовтня. Воїн служив у стрілецькому батальйоні.

Бут Олександр

Дмитро Кругляк (1983 року народження) зі Світловодська загинув 3 жовтня в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області в результаті артилерійського обстрілу. Він був водієм протитанкового відділення. Попрощалися з Дмитром 7 жовтня.

Дмитро Кругляк

На східному фронті загинув кропивничанин Ігор Бур’яновнаш – депутат Подільської районної у місті Кропивницькому ради, боєць 92-ї бригади .

Ігор Бур’янов

Крамаренко Микола Миколайович народився 1988 року в Благовіщенському, де проживав перші 12 років життя. Потім переїхав на Голованівщину, навчався у місцевому ПТУ, служив в армії, працював на фермерському господарстві, потім у ТОВ «Відродження».

У 2014 році добровольцем пішов захищати Україну. У перші дні повномасштабного вторгнення знову став до зброї, звільняв територію Херсонської області, де і загинув. У нього залишилася дружина і двоє маленьких діток. Поховали воїна сьогодні у селі Розношенське.

Крамаренко Микола

37-річний Олег Лісовий родом з Чернівецької області. У 1991 році сім’я переїхала до Дельфінового Благовіщенської громади. Після служби в армії чоловік оселився в Голованівську. Мав дружину і п’ятеро дітей.

З початком повномасштабної війни добровольцем пішов боронити Україну. 4 жовтня він загинув у Херсонській області. Поховали захисника 7 жовтня у Дельфіновому.

Олег Лісовий

Нагадаємо, Кропивницький попрощається із загиблим Героєм.

Читайте такожКіровоградщина в скорботі за загиблими захисниками

Поширити:

Залишити коментар:

коментар