Поліцейські Кіровоградщини арештували маже тонну «лівого» алкоголю (ФОТО)

Поліція Кіровоградщини викрила низку фактів незаконного обігу підакцизної продукції.

Про це з посиланням на управління превентивної діяльності поліції області повідомляє Перша електронна газета.

Так, у рамках проведення заходів, спрямованих на виявлення та припинення таких правопорушень, правоохоронці вилучили понад 700 літрів алкогольних напоїв та більше 7,5 тисяч пачок тютюнових виробів.

06aa1d8c2f7fae184c5f339ab74f39b8.jpg

Зокрема працівники управління превентивної діяльності поліції області спільно з сектором поліцейської діяльності № 1 (смт Олександрівка) на території селища задокументували факт продажу тютюнових виробів без акцизних марок. Під час проведення огляду місця події поліцейські вилучили понад 2300 пачок продукції, яку направлено для проведення експертизи.

50354e80f7bfb4e62ee7c7fdbfefddb3.jpg

У Голованівському районі працівники групи реагування патрульної поліції виявили громадянина, який на власному автомобілі з метою збуту перевозив без акцизних марок алкоголь об’ємом близько 300 літрів та тютюнові вироби загальною кількістю близько 5000 пачок.

Крім того, у Гайвороні до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у місцевому торговельному закладі здійснюють торгівлю алкоголем та тютюновими виробами з порушеннями. У ході проведення перевірки у магазині поліцейські виявили і вилучили більше 130 літрів пива та слабоалкогольних напоїв, 130 літрів алкоголю та понад 180 пачок тютюнових виробів.

Також поліцейським офіцером громади спільно з дільничним у місті Долинській було виявлено факт продажу алкогольних напоїв без відповідної ліцензії та тютюнових виробів без марок акцизного податку. Правоохоронці вилучили 180 літрів алкоголю та кілька десятків пачок тютюнових виробів.

Читайте також:

У Кропивницькому накрили підпільний алкогольний цех

18+. На Кіровоградщині продавців алкоголю хочуть позбавити 19 ліцензій

Поширити:

Залишити коментар:

коментар