Миші, яд і фарба – що знайшли у шкільній кухні під час перевірки

© wigglywisdom.com

Екскременти мишей, яд для гризунів, вазони з землею та банки з фарбою виявили під час перевірки харчоблоку школи у селі Покровське Кропивницького району.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Держпродспоживслужби.

Кухар зізналася, що в кухні є миші. Сліди їхньої життєдіяльності виявили по всьому приміщенні, зокрема в місці для зберігання обробних дощечок. А під шафою для чистого посуду зберігалися брудні вазони з землею. У самій шафі – ікра кабачкова, банани та хліб.

У шафі для дезінфікуючих засобів лежали банки з фарбами, пластикові пляшки з невідомою речовиною, пляшка з-під алкогольного напою.

В «гарячому цеху» під столом для готових страв знайшли паперовий пакет з ядом для гризунів. Інвентар для прибирання лежав на підлозі поруч з овочами.

Заморожене м’ясо (свинина та курятина) зберігалися на виробничих столах для готових страв у «гарячому цеху» при температурі +30°C, тоді як необхідна температура для зберігання -18°C.

За результатами перевірки, харчоблок закрили на 10 днів для усунення всіх порушень. Після цього терміну фахівці Держпродспоживслужби проведуть повторну перевірку.

Нагадаємо, зі шкіл Кіровоградщини вилучили фальсифіковану молочку.

Читайте такожІграшка, що може вбити: жителів Кіровоградщини попереджають про небезпеку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар