Град, повалені дерева, затоплені вулиці: Кіровоградщиною пройшлася негода

На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки сильної зливи. Дощ, шквальний вітер та град завдали збитків у різних районах області. Зокрема, пошкоджені десятки житлових будинків, повалені сотні дерев, на дорогах ускладнений рух, а низка населених пунктів залишилися без електропостачання.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Рятувальникам довелося відкачувати воду з підвалів та подвір’їв житлових будинків, а також діставати автомобілі з ускладнених ділянок доріг.

Обірвані дроти та вимите дорожнє покриття ускладнили рух транспорту.

Сьогодні у Кропивницькому знову очікується значний дощ та сильний вітер 25-34 м/с. Містян закликають обмежити пересування містом, без гострої потреби не виїжджати на власному транспорті, та не залишати його під деревами і лініями електропередач.

Водночас негода зруйнувала будинки та соціальні об’єкти в різних частинах Кіровоградської області. Дехто звертається з проханням про матеріальну допомогу.

Когось негода застала раптово під час ремонтних робіт.

У Малій Висці негода пошкодила дах і котельню в місцевій лікарні.

Також унаслідок аварійного спрацювання автоматичної системи захисту повністю без електропостачання залишилися 129 населених пунктів області. Ще 29 частково без електроенергії. Поступово ремонтники налагоджують подачу світла.

Нагадаємо, постраждалі від негоди у Кропивницькому можуть звертатися на “гарячу лінію” міського голови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар