У Кропивницькому рекомендують відзавтра зачинити всі заклади, крім магазинів і аптек

© galka.if.ua

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович “наполегливо рекомендує” відзавтра, 17 березня, припинити роботу всіх промислових торговельних мереж, розважальних, спортивних, культурних закладів і закладів громадського харчування. Працювати мають лише продуктові магазини та аптеки.

Про це він повідомив у відеозверненні до кропивничан, інформує Перша електронна газета.

“Це звернення зумовлене ситуацією, пов’язаною з коронавірусом. Епідемічна обстановка в місті спокійна і контрольована. В лікарнях наразі немає інфікованих хворих. Але з метою запобігання поширення інфекції спеціальною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій до вже прийнятих запобіжних заходів додається ще низка”.  – наголосив Андрій Райкович.

Нагадаємо, торгово-розважальні заклади Кропивницького зобов’яжуть дотримуватися карантину.

Читайте також: У Кропивницькому посилять контроль за дезінфекцією маршруток

Звернення Андрія Райковича з приводу карантину

Це звернення зумовлене ситуацією, пов'язаною з коронавірусом.Епідемічна обстановка в місті спокійна і контрольована. В лікарнях наразі немає інфікованих хворих.Але з метою запобігання поширення інфекції спеціальною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій до вже прийнятих запобіжних заходів додається ще низка.

Опубліковано Андрій Райкович / Andriy Raikovich Понеділок, 16 березня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар