У Кропивницькому оштрафували водія маршрутки, який проїхав на “червоне”

У Кропивницькому водій маршрутки проїхав перехрестя вулиць Вокзальна та Шатила на червоне світло світлофора та отримав штраф.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції області у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином хотів швидше повернути, аби потім не пропускати потік зустрічних автомобілів. Але водій не подумав про те, що наражав на небезпеку не лише себе, а й пасажирів маршрутного транспортного засобу та інших учасників дорожнього руху.

Охоронці порядку винесли горе-керманичу постанову за ч.2 ст.122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП та провели з ним профілактичну бесіду”.

Нагадаємо, у Кропивницькому для водіїв просять обладнати туалети на кінцевих зупинках.

Читайте також: У Кропивницькому звільнили кондукторку тролейбуса, яка хамила пасажирам

Водій маршрутного транспортного засобу проїхав на червоне світло

Водій маршрутного транспортного засобу проїхав на червоне світло та отримав штрафЗа порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили маршрутний транспортний засіб БАЗ 2215. Його водій проїхав перехрестя вулиць Вокзальна та Шатила на заборонний сигнал світлофора.Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином хотів швидше повернути, аби потім не пропускати потік зустрічних автомобілів.Але водій не подумав про те, що наражав на небезпеку не лише себе, а й пасажирів маршрутного транспортного засобу та інших учасників дорожнього руху.Охоронці порядку винесли горе-керманичу постанову за ч.2 ст.122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП та провели з ним профілактичну бесіду.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар