Кропивничанин намагався “відкупитися” від патрульних

Патрулюючи вулиці Кропивницького, поліцейські зупинили автомобіль “ВАЗ 21063”, який порушив правила дорожнього руху. Водій автівки намагався “відкупитися” від патрульних грошима.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції області у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“Під час спілкування з водієм, той разом з документами на право керування автомобілем передав патрульному кошти, аби ті, не притягували його до адміністративної відповідальності.

35-річному горе-керманичу поліцейські виписали постанову за порушення правил дорожнього руху. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу”.

Нагадаємо, п’яний водій пропонував хабар патрульним у Кропивницькому.

Читайте також: Поліцейський з Олександрії побив чоловіка і пошкодив його авто, – прокуратура

Водій намагався "відкупитися" від патрульних грошима

Водій намагався "відкупитися" від патрульних грошимаПатрулюючи вулиці Кропивницького, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 21063, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з водієм, той разом з документами на право керування автомобілем передав патрульному кошти, аби ті, не притягували його до адміністративної відповідальності.35-річному горе-керманичу поліцейські виписали постанову за порушення правил дорожнього руху. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Вівторок, 21 січня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар