Обшук у квартирі Антіна Мухарського проводили кропивницькі правоохоронці

© online.ua

Обшук у квартирі, яку шоумен Антін Мухарський здавав в оренду, проводили кропивницькі правоохоронці. Обшук відбувся у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через інтернет.

Про це йдеться на сайті ГУ НП, повідомляє Перша електронна газета.

“Слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ. Встановлено, що група осіб організувала інтернет-магазини в одному із популярних месенджерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом “закладок”. При цьому поліцейські з’ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві.

На підставі ухвали слідчого судді кропивницькі правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти вказаного провадження (власником квартири є Антін Мухарський)”, – зазначають у поліції.

У результаті із помешкання вилучили комп‘ютерну техніку, сімкартки, банківські картки та телефони, які могли використовуватися у злочинній діяльності. Призначені експертизи.

Читайте також: Виконавці скандальної пісні про Гонтареву виступлять у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар