Завтра Новомиколаївка та Полтавська на день залишаться без водопостачання

У вівторок, 17 грудня, з 9:00 до 21:00 у зв’язку заміною запірної арматури та реконструкцією водопровідної насосної станції відключать водопостачання частини будинків на вулиці Полтавській та мікрорайону Новомиколаївка.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Зокрема, у вівторок, 17 грудня, з 9:00 до 21:00 подачу води припинять для житлових будинків приватного сектора в мікрорайоні Новомиколаївка. А наступного дня у ці ж години для будинків по вул. Полтавській №22, 24 (корпус 1, 2), 28 (корпус 1, 2), 30, 32.

“Держпродспоживслужба рекомендує керівникам підприємств, установ, організацій та населенню звернути увагу на необхідність зробити запас води. Особливо це стосується лікувально-профілактичних, дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, закладів соціальної сфери, що знаходяться на зазначеній території. Нагадуємо, що після відновлення водопостачання воду слід спустити протягом десяти хвилин під максимальним натиском до нормалізації її органолептичних показників (запах, смак і присмак, забарвленість, каламутність). Для пиття використовувати воду лише кип’ячену або профільтровану”.

На час припинення водопостачання вода буде підвозитися споживачам автоцистерною: для установ – з 9 до 17 години, для населення – з 17 до 21 години.

b21847dbb64de8346d487083af0dd78a.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар