В Олександрії водій спробував відкупитися за порушення ПДР

© 20 хвилин

Минулого тижня в Олександрії патрульні зупинили автомобіль Skoda Octavia, водій якого перевищив встановлені обмеження швидкості руху більш як на 20 кілометрів на годину. Лазерний прилад Trucam став доказом правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області на сторінці у соцмережі Facebook, інформує Перша електронна газета.

Водій передав документи для перевірки, серед яких патрульні виявили грошову купюру номіналом 200 гривень. Коли поліцейські наголосили на незаконності таких дій, 21-річний керманич почав заперечувати факт передачі грошей.

Надалі для встановлення обставин події на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадуємо, що максимальна відповідальність за пропозицію поліцейському неправомірної вигоди (ч.1 ст.369 ККУ) передбачена у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

Нагадаємо, у Кропивницькому набирають нових патрульних поліцейських.

Читайте також: У Кропивницькому розстріляли двох людей – адвокат Іванов загинув на місці

Пропозиція неправомірної вигоди

«Домовитись» не вийшло: за пропозицію патрульному поліцейському неправомірної вигоди на водія відкрито кримінальне провадженняЦієї середи близько 16-ї години у місті Олександрія патрульні зупинили автомобіль Skoda Octavia, водій якого перевищив встановлені обмеження швидкості руху більш як на 20 кілометрів на годину.Лазерний прилад Trucam став незаперечним доказом правопорушення. Водій передав документи для перевірки, серед яких патрульні виявили грошову купюру номіналом 200 гривень. Коли поліцейські наголосили на незаконності таких дій, 21-річний керманич почав заперечувати факт передачі грошей.Надалі для встановлення обставин події на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Нагадуємо, що максимальна відповідальність за пропозицію поліцейському неправомірної вигоди (ч.1 ст.369 ККУ) передбачена у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Пʼятниця, 23 серпня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар