У четвер судитимуть водія, який збив дитину у Знам’янському районі

© styler.rbc.ua

У четвер 30 травня о 14.00 у Знам’янці відбудеться друге судове засідання по справі про минулорічну ДТП у селі Богданівка. Тоді нетверезий водій збив і покинув на дорозі чотирирічного Тимура Вакуленка. Хлопчик помер від отриманих травм. 4 червня спливає термін  тримання водія під вартою. 

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з Facebook-сторінки волонтерки Вікторії Касьянової.

“Зважаючи на те, що термін запобіжного заходу – тримання під вартою, спливає 4 червня, а попереднє засідання суду, призначене на 23 квітня, не відбулось по причині того, що конвой не зміг доставити підсудного до зали суду, прошу громадських активістів Знам’янки, журналістів, які слідкують за цією справою, приділити максимум уваги та підтримати родину Тимура”.  – пише Касьянова. 

Нагадаємо, подія сталася ввечері 14 грудня 2018 року. Поліція повідомляла, що троє місцевих жителів на автомобілі ЗАЗ у стані алкогольного сп’яніння поверталися з риболовлі та скоїли наїзд на дитячі санчата, в яких перебував чотирирічний хлопчик. 37-річний водій зник із місця події.

Унаслідок аварії дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження. Хлопчика госпіталізували у дитячу обласну лікарню, де він впав у кому, а згодом помер. Як виявилося, дитина – син військового з 34 ОМПБ.

Знам’янський суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном два місяці. Засідання по справі  призначалися на 4 і 23 квітня, але не відбувалися – конвою не вдавалося доставити підсудного.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар