Поліція затримала кропивничанина, який торгував марихуаною через месенджер

© pixabay.com

21-річний кропивничанин організував Інтернет-магазин, і торгував марихуаною через один з популярних меcеджерів. Товар “торговець” залишав у закладках.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.

54327d960d719c3d9b69469be8d821ba.jpg

У результаті проведення ряду слідчих (розшукових) дій, працівники Управління протидії наркозлочинності задокументували злочинну діяльність кропивничанина та, спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції, затримали підозрюваного, який при собі мав наркотичний засіб канабіс. Крім того, у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка, поліцейські вилучили ще близько 200 гр канабісу.

a0114d994d6a530bb92af5ab2544b162.jpg

Особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ МВС в Кіровоградській області.

За висновком експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії особі загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту kirovohrad@antidrug.gov.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар